Väga upp B60

Hej!
Vi har tittat på en begagnad B60 med registreringsnummer STU429. Nu har den en totalvikt på 1400. Enligt ägarna hade den tidigare en totalvikt på 1990. Går det, hyfsat enkelt, att väga upp den ytterligare (till minst 2100 kg)?
MVH Andrea Collin
Andrea Collin

Kommentarer

• Hej Andrea!
    Ser att den går inte att typa högre än 1990kg eftersom axlarna inte är godkända till högre vikt. När vi byggde våra släp fram till 2018 var det möjligt att välja 1990kg eller 2400kg, 2400kg då satte vi andra axlar och påskjutare.
    Vill du typa upp den till 2400kg måste ni byta både axlar och påskjutare.