USB laddning i baksäte?

Hej! Kan man ladda telefon eller platta när bilen är avstängd eller finns risk att batteriet tar slut?

Filip

Kommentarer

• Hej Filip!
    För att ladda telefon eller platta i USB portarna så måste det ske när bilen är igång.

Vill man ladda när bilen är uppkopplad mot strömstolpe så kan man ladda i 220V uttaget nere vid golvet.
    220V uttaget sitter längst nere vid golvet mot ytterväggen, se markering här nedan.

Bilen måste då vara utrustad med underhållsladdare

Har ni ingen underhållsladdare i bilen kan ni beställa i vår shop

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion

Återkoppla vid minsta lilla fundering
    Mvh vi på Umesläp