Typning

HejHar ett UME släp som är ner typat. Undrar vad som krävs för att typa upp det.
Regnr: JEX012
Markus Wendel

Kommentarer

• Hej Markus!
    Om jag kollar i transportstyrelsens register på ert Umesläp står det att det sitter en påskjutsbroms T125PS. Kan du ta en bild på påskjutsbromsen och skicka till oss, ta även kort på kulhandsken om du hittar någon beteckning på den. Då vi är lite osäkra om det verkligen sitter en sådan på. Eftersom släpet är ner typat till 1290kg och den påskjutsbroms T125PS är godkänd från 1300kg - 2000kg

Umesläp
    0914-20266 tryck 2 för reservdel
    Reservdelar
  • Markus Wendel
  • Hej Markus!
    Då kan jag se att du kan nog typa den till max 2000kg.
    Om du klickar på länken här då kan du läsa att du genom att byta kulkoppling kan typa den till 1700kg. Vill du typa den till mer så måste kulkopplingen bytas till t.ex. 3000kg som vi har i webbshopen.