Typa om släp 2019->

Jag har ett Umesläp med spiralfjädrade axlar och en påskjutsbroms som klarar 2800kg.
Jag har idag en totalvikt på 1700kg och skulle vilja typa upp det till 2400kg, går det?
Linda

Kommentarer

• Hej!
    Jo, om du har spiralfjädrade axlar så går det att typa upp till 2400kg.

Klicka på länken här du kommer då till vår webbshop där ni kan läsa om totalviktsändringen.

Man behöver då byta typskylt och beställa tid hos bilprovningen och göra registreringsbesiktning.

Hör av dig igen om du undrar över något.