Trekkdrag.

Meg har tenkt å kjøpe en hestehenger  A10 1999 model men trekk drage bør byttes.  Så hva er prisen på det og hva koster det å få sendt det til Norge? Mvh Trygve viken.
Trygve Viken

Kommentarer

• Hej Trygve!
    Är det påskjutsbroms du menar? Klicka på länken här så kommer du till sidan i vår webbshop där du hittar den. Kostnad att leverera den till Norge är ca 1800SEK
    Artikel 032-90316 påskjutsbroms ZAF1,6

Återkoppla vid minsta lilla fundering
    Mvh vi på Umesläp!
    0914-20266 tryck 2 för reservdel

Reservdelar

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.