Trasig Waeco perfect wiev display.

Hej.
Jag har en trasig Waeco perfect wiev LCD M7L från 2011. Den är kopplad till Waecos backkamera med dubbla linser.
Min fråga är om displayen kan ersättas med er monitor Waeco 55L 5" LCD.Om så är fallet har ni den i lager för leverans?

Mats Pontén

Kommentarer

• Hej Mats!

Det funkar om du beställer en sådan monitor 038-90008 du behöver även beställa adapter 038-00120 Vi har detta hemma på lager.
    Du hittar i länkarna här ovan det du behöver.

Allt gott
    Umesläp/ Marcus