Hur logga in och beställa stödben?

Hej!
Behöver nytt stödben till en a45 från 2004

Kommentarer

• Hej Thomas!

Stödben till ditt släp hittar du i denna länk
    Om du vill beställa via vår webbshop och du inte sedan tidigare har beställt via vår webbshop skapar du ett kontot.

1. När du är inne på vår webbshop (skapa konto)

2. Skapa konto till vår webbshop. (skapa konto)

3. Registrera ett konto till vår webbshop. (skapa konto)

Alternativt att du skickar ett mail till reservdelar@umeslap.se och förklarar vilken reservdel du behöver eller ring 0914-20261 (Tryck 2 för att komma till reservdelar)

1. Logga in  (inloggning)

2. Tryck logga in (inloggning)

3. Skriv in ditt användarnamn och lösernord (inloggning)

4. När du är inloggad tryck enligt markering till vänster, välj Årsmodell (beställning)

5. Tryck enligt blåa markering för att komma till vad du behöver (beställning)

6. När du är inne här kan du välja mellan den kompletta satsen eller ifall du önskar enstaka artiklar till redan befintliga stödben. (beställning)

Vi hoppas att du är nöjd med denna beskrivning och vill att du återkopplar ifall du har fortsatta funderingar!

Umesläp
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.