Ställa om klockan på Renault master?

Hej
Vill kunna ställa om klockan i lastbilen men hittar ingenstans där det går att ändra. Där det står klocka på displayen är gråmarkerad. Vad gör man? Mvh Christoffer

Christoffer

Kommentarer

• Hej Christoffer
    Renault skriver följande
    Det behövs en uppdatering av programvaran för denna R-link. Den 6 april 2019 nollställdes veckoräkningen på alla GPS satelliter då slutade denna klocka att fungera.
    Ni kan uppdatera med ett vanligt USB minne se instruktioner på denna länk.

https://easyconnect.renault.se/software-upgrade/r-link-evolution
    (Länken är ur funktion tillsvidare)

Kundservice är öppen måndag till fredag 08.00-17.00.
    Du når Renault på 0771–345 666.
    Multimedia | support | Renault Sverige

Umesläp
  • Hej Jag undrar precis det samma. Jag kan inte komma vidare. Klockan visade tid, dock en timma fel, varvid vi försökte ändra tiden, då försvann klockan helt. Ser ut som på bild ovan.
    Renault Master 2016
    Conny Hansson
  • Hej Conny!
    Måste be dig kontakta Renaults kundservice. Se inlägg här ovan.