Skiltlys bak

Jeg lurer på hva de 3 forskjellige kablene er. Hva som er + og -?
Petter Skattebøl

Kommentarer

  • Hej Petter!
    Kan du återkomma med bild på vilka baklysen du har. Lättare för oss att förstå vad du menar.

    Mvh vi på Umesläp!
    0914-20266 tryck 2 för reservdel

    Reservdelar
  • Det er 3 ledninger til skiltlys. Hva er de forskjellige?
    Petter Skattebøl
  • Hej Petter!
    Den blå kabeln är + och går till bromsljuset uppe på luckan. Den bruna kabeln är + och den går till skyltbelysningen. Grön/gul är jord.

    Mvh vi på Umesläp!
    0914-20266 tryck 2 för reservdel

    Reservdelar

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.