Sidofönster till äldre släp

Vid resa idag till tävling lyckades min häst trycka sönder öppningsbara fönstret på höger sida (det verkar vara glas, krackelerade helt) så behöver beställa ett nytt.
Registreringsnummer WCK 479.
B60 200 2004 års modell.

Johanna

Kommentarer

• Okej, det var tråkigt.
    Vi rekommenderar att du kontaktar ditt försäkringsbolag för anmäla. Då ska du få ersättning för hela skadan med ett avdrag för självrisken.

Vi har sidofönster men det är inte exakt de som sitter på ditt släp idag.
    Man sågar upp hålet lite i väggen för att få dem att passa. Det medföljer en mall för att underlätta sågningen. Vi rekommenderar sticksåg.
    Ta kontakt med närmsta verkstad om du behöver hjälp hela förfarandet.

Fönstret är öppningsbart och har galler på insidan.
    Jag lägger med länk till webbshopen där du hittar dem.
    Fönster släp 1998-2004 (umeslap.se)

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion