Till senaste kommentaren

Sänka totalvikten på släp S2AT (stålsläp)

Hej

Jag skulle vilja klassa ner vårt Umesläp S2AT 1997 från 1400 kg till 1300 kg.
Kan ni informera om det är möjligt och hur man i så fall går till väga?

Mvh
Mats
Mats Taleman

Kommentarer

• Hej Mats!
    Okej, då kan man byta kulkoppling till 1300kg som då blir den tekniska förändringen. Jag lägger med en länk här till vår webbshop där du kan läsa om hur och vad det kostar. Klicka här
    Du kan beställa detta direkt i vår webbshop, kom ihåg att ange regnr och vilken vikt ni vill ha.