Färg på bakläm och sidovägg?

Hej

Jag skulle vilja bättringsmåla övre plywoodluckan bak på mitt A40 från år 2000. Vad ska jag använda för vit färg för att det ska matcha baklämmen som är nyliga bytt? Om jag dessutom vill bättra på ytterväggen som tappat lite färg på några ställen. Vad använder jag då? ?
Hanna

Kommentarer

• Hej Hanna !

Ta gärna lite kort på ditt släp och bifoga då blir det ännu lättare att supporta rätt :-)

Vi använder vattenburen akrylat-färg när färgen har blivit bortnött t.ex. denna.

Bakluckans plywood och sidoväggen var RAL 9010 den dagen den var ny

Bakluckan av plywood kan ha blivit dålig i träet med åren och då är det läge att uppgradera till en ny plywoodbaklucka alternativt en aluminiumbaklucka mer om de alternativen kan du läsa här
    Reservdel baklucka? - Umesläp (umeslap.se)

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion