Mjuk mellanvägg?

Orginaldelen är av gummi och har rivits sönder. Läste på er hemsida att man kan köpa en ny madrassliknande nederdel ?
Hoppas det är möjligt att ordna.
Har försökt logga in men klarar inte av det.
Jag ringer gärna upp istället om ni sänder tel nummer.
Vänligen
Ingegerd Alsterhäll
Ekby Prästgården
54293 Mariestad
Mobil 0702687849
Ingegerd Alsterhäll

Kommentarer

• Hej Ingegerd!
    Vi har tagit fram en rejäl madrass som du skriver
    Enklast är det att när man går in på vår webbshop och väljer den årsmodell du har och sedan modell.
    Sedan väljer inredning och mellanvägg för att komma till en sida där du får upp de reservdelar som passar ert släp.

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion

Exempel nedan visas här
    Om du trycker på bilden kommer du fram till sidan

Genväg till madrass till mellanväggen finns här

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion