Åtgärd byte katastrofvajer?

Lyckades dra av katastrofvajern när jag kopplat loss släpet.

Är det något man behöver tänka på avseende handbromsen funktion efter detta?

Var sätter jag fast den nya vajern?

Kommentarer

• Hej Charlotte!
    Allt kan såklart hända i en incident men vanligtvis påverkas ej påskjutsbromsen eller handbromsspak om vajern slitits av.

Lägg gärna upp en bild om du tycker att något ser ut ha gått sönder utöver vajern.

Det blir att montera den nya katastrofvajern på den plats den satt tidigare.
    Vilken årsmodell har du?

Här nedan ser du vart den sitter på Umesläp 2005 och framåt.

Katastrofvajer, bult och säkring hittar ni här

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion

Återkoppla gärna och bekräfta
    Allt gott!