Finns hjullager till A40?

Hei.
Finner ikke riktig hjulager til A40? 1999 model
Frank Lind

Kommentarer

• Hej Frank!
    Enklast är det att när man går in på vår webbshop och väljer den årsmodell du har och sedan modell.
    Sedan väljer chassi och hjulbroms för att komma till en sida där du får upp de hjullager som passar ert släp.

Exempel visas här
    Bilden är länkad till sidan

Länk till hjullagret finner du här
    Kompaktlager RD 34/64x37 ink. kronmutter (umeslap.se)

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion