Helförsäkring hästsläp?

Hej !
Vi har nyss köpt ett släp och när vi kommer hem och tittar lite närmare upptäcker vi att skärmen till däcken på vänster sida är trasig. Tydligen något som hänt 1 månad tillbaka enligt kunden.
Tidigare ägare har redan skickat in ägarbytet och vet ej hur det kommer att gå med försäkringsbolaget. Vad gör man?

Ska man välja en Helförsäkring på sitt nya Umesläp?

Mvh /Erik

Kommentarer

• Hej Erik! En mycket vanlig fråga
    I och med att tidigare ägare hade släpet helförsäkrat när olyckan skedde och betalde premien är det såklart att att hon ska ringa sitt försäkringsbolag och anmäla olyckan.
    Även fast hon ej längre är ägare på släpet

Svaret är JA! Alltid helförsäkra släpet.

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion

Återkoppla gärna och bekräfta
    Allt gott!