Hästtransport utan mellanvägg?

Hej! Vi har en mycket svårlastad häst som trots träning ej går att lasta bra. Ibland kan ha gå in ifall mellanväggen är skjuten åt sidan. Men ibland går han inte in förrän vi tagit bort mellanväggen helt. Detta är ju inte optimalt, utan har varit en krislösning då vi stått på annan plats än hemma och försökt lasta i timmar. Väl inne åker han lugnt och stilla. Problemet med detta är att då går det inte att fälla upp bakbommen, då det inte finns någon stolpe i mitten att låsa den i. Det känns som en säkerhetsrisk sedan vid urlastning. Nu lastar vi ju ut genom frontmannen, men ändå. Vi har dörr på ena sidan där bak och bakbom på andra sidan.
Jag undrar om det finns någon smidig lösning på detta? Tex om det finns någon bakbom man kan ha som sträcker sig över hela baksidan? Eller om man kan ha dörrar som på nåt vis går att låsa utan att ha mellanväggen?
Ann-Louise Vikberg

Kommentarer

• Hej Ann-Louise!
    Okej, jo vi har nog rätt hjälp för dig.
    Vi har en hel bom med klicklås som man kan beställa i vår webbshop. Om du klickar på länken här så finner du hel bommen. Beställer du hel bom så följer alla detaljer med för att montera på plats.

Behöver ni hjälp med att skapa konto och beställa reservdelar kan ni kika på en annan supportfråga som kund ställt.
    Skapa konto och beställa reservdelar? - Umesläp (kundo.app)