Hållbarhet på en A40 140 -02.

Hej. Jag funderar på att köpa ett begagnat släp. En A40 140 -02. Är det någonting särskilt jag ska kontrollera innan jag köper? Bromsvajrar  är precis bytta, men kan det finnas andra saker som snart behöver bytas? Axlar, ramar? Hur länge brukar ett Umesläp hålla innan väsentliga  saker behöver bytas ut?
Nina Lindström

Kommentarer

• Hej Nina!
    Kul att ni tänker köpa ett Umesläp. Vi har många släp ute som är tidigare än 2002 som fortfarande går utmärkt.
    Det ni kan kolla är om boggin (pendelarmarna är funktionella, att de rör sig)
    Sedan tänker jag att du kan kolla baklucka och frontlucka, om de är i plywood, hur de ser ut. Är de bytta någon gång eller har de sprickor vid gångjärnet. Kanske tidigare kund bytt ut dem till aluminiumluckor, vi har sådana idag att erbjuda våra kunder.
    Vi har i vår shop delar till våra släp. Jag lägger med en länk till en A40 från 2002, välj här vilken katergori, t.ex. kaross och baklucka respektive frontlucka.