Gasdämpare till lastbilen?

Hej!
Vi har köpt en buss gjord av er årsmodell 2001.
Behöver nya gasdämpare till luckan.
Vad ska vi ha för dämpare?
Luckan går nästan hela vägen upp, förutom ett par dm längst upp som viks uppåt.

Fläktreglaget har gett upp med, var finns såna?
Svar: Vi har ej Renault reservdelar utan det är något som du måste kontakta närmsta bilverkstad

Finns det nån typ Haynes-bok till de här?
Svar: Vi har ingen riktig instruktionsbok men mycket reservdelar och vi är behjälpliga om det skulle vara något du behöver hjälp med

Mvh Anders

Anders

Kommentarer

• Hej Anders !

Vi har en dämpare som monterades när den var ny som ska passa till 1997-2007

Bilden nedan visar hur du hittar den i vår shop

Nya gasdämpare länk

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion