Gångjärn

Har en A50 och gångjärnet på "fölväggen" som öppnas ut genom främre inlastningsluckan har gett upp. Reservdelen ser inte ut som mina gångjärn... Se bilder.
Är det något annat gångjärn eller något ni har?

Marco

Kommentarer

• Hej Marco!
    Idag har vi ett annat gångjärn som finns i vår webbshop. Om du klickar på länken här så kommer du till det gångjärn som vi sätter idag på "fölväggen"
    Har inte lyckats byta bild i webbshopen men så här ser det ut. Det används idag till alla.

Återkoppla vid minsta lilla fundering
    Mvh vi på Umesläp!
    0914-20266 tryck 2 för reservdel

Reservdelar
  • Hej.
    Ja. Det var det jag hittade och det ser ju inta alls likadant ut...
    Stämmer hålbilden då?
    Är den helt annorlunda så funkar det ju också men om den är "nära" så blir det ju knasigt.
    / Marco
    Marco
  • Hej Marco!
    Efter jag svarade dig tidigare så har jag förstått att vi använde det breda gångjärnet som sitter på innerdörrarna på släparna, de är 70mm breda men har rätt hålbild.
    Då kan du använda det här Det som måste då göras är att kapa ner det till bredd 50mm

Återkoppla vid minsta lilla fundering
    Mvh vi på Umesläp!
    0914-20266 tryck 2 för reservdel

Reservdelar
  • Hej.
    Lite feedback och förslag.
    Man behöver eller bör inte kapa ner det till 50mm.
    Att det är bredare bidrar till styrka och motverkar att det går av på samma sätt.
    Föreslå istället att de skall flytta upp respektive ner det övre och undre fästet så kan man använda gångjärnet utan att "såga".
    Det lilla problem som uppstår är att "bulten" inte är tillräckligt lång så man får skaffa en längre sådan eller som jag gjorde borra ett 2mm hål genom gångjärnet och in i bulten och sätta i en sprint så den inte kan åka upp.
    / Marco :-)

Marco
  • Hej Marco!
    Tack för din återkoppling till oss. Absolut, det är ett väldigt bra svar och så kan man absolut göra för att minska risken för att de går av.
    Tack än en gång 😀👍