flytta mellanvägg i ba 45

hur lossar jag mittstolpen i nederkant för att återställa två lika stora spiltor idag är den ena 10 cm bredare
Anna Karin Stål

Kommentarer


  • Skruva upp muttrarna mot stolpen och vik sedan försiktigt stolpen åt någon hål och dra upp den
    Sen finns det hål i golv som är gjorda för att få två lika stora spiltor.
    Du kan få göra hål i gummimatta om detta inte är gjort

    Återkoppla vid minsta lilla fundering
    Mvh vi på Umesläp! /Marcus
    0914-20266 tryck 2 för reservdel
    Reservdelar
  • Anna Karin Stål
  • Hej
    Har du tagit loss bulten i taket så att den är lös i taket?
    sen ska du vika den åt sidan och dra upp den
    Sen ska det finnas markering på mattan var dom andra hålen finns
    Annars kan du borra upp hålen underifrån släppet

     Mvh vi på Umesläp! /Marcus
    0914-20266 tryck 2 för reservdel
    Reservdelar

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.