Elschema 13-poliga kontakten?

Hej, jag har just bytt den 13-poliga elkontakten på vårt Ume-släp med sadelkammare (typ B60). Innan jag lossade alla sladdarna kollade jag färgerna på kablarna och allt verkade stämma förutom att det var en gul/vit-ledare (jord) ansluten till hylsa 13 istället för standardfärgen svart/vit.
När jag monterade den nya kontakten blev det en brun enkelledare över som går i samma kabel som gul/vita ledaren på hylsa 13.. Hade missat att notera var den satt monterad. Min gissning är att den ska sitta på hylsa 9, dvs +12V (kanske till fläkten och innerbelysningen?). Tacksam för hjälp!

Vänliga hälsningar
Magnus

Kommentarer

• Hej Magnus!
    Kolla in detta nedan och återkoppla så snart du kan ifall du blir hjälpt

Mvh / Reservdelar
    0914-20266  tryck 2 för reservdel