Byte av slitskydd, A40

Hej!

Fick nyligen hem nya slitskydd från er (010-90355), men hur får jag loss de gamla? Har förstås lossat alla skruvar, men den verkar vara limmad också? Vågade inte bända för mycket med kofoten, eftersom jag var rädd att aluminiumväggen skulle få märken.

Mvh
Fredrik Werling
Fredrik Werling

Kommentarer

• Hej Fredrik!
    Okej, jo slitskydden är limmade så man får använda kofot eller barkspade för att bända loss dem. Lägg gärna nån plank emellan vägg och verktyg för att inte skada väggen.
    Hoppas du löser det.