Bromswiresatser till Umesläp?

Besiktigade min A45 2004 och fick körförbud pga inga bromsar.
Bromsarna byttes för 2 år sedan och inte kört mycket sedan dess.
När de sedan var under så sa de att wiren hade rostat fast och trodde det var därför.
Nu vill jag beställa nya men vet inte vad jag ska beställa.
Är det 032-90100 jag ska ha?

Finns det en komplett bromswiresats med alla fyra stycken?

Kan du kanske hjälpa mig och reda ut det?

Mvh Liselotte (en mycket nöjd kund!)

Kommentarer

• Hej Liselotte!
    Visst ska vi hjälpa dig.
    Roligt att du är nöjd.
    Du har hittat rätt bromswiresats till ert släp. Enklast är det att när man går in på vår webbshop så väljer man årsmodell 2004 och sedan modell A45. Då man sedan väljer chassi och hjulbroms så kommer man till en sida där du får upp de wire som passar till ert släp.

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna --->>>  länk instruktion

Hoppas detta hjälper dig.
    Annars hoppas jag att du återkommer till oss.