Behov renovera bakluckan valt rätt? frakt?

Hej
behöver en ny baklucka och gångjärn till mitt släp
reg nr RUC 151
1 st 010-90054
1 st 007-90378
1 st 016-90009
är det rätta delarna
vad blir kostnaden totalt
bor i Östersund
mvh
Torbjörn

Kommentarer

• Hej Torbjörn! Du har valt rätt för ditt släp!

Ifall du loggar in (och skapar ett konto) kommer fraktkostnaden fram då du lagt dem i varukorgen.

Till höger visas varukorgen med de saker du behöver. Tryck på den.

Tryck på knappen Till kassan

Här ser du summering av de saker du behöver samt emballage samt tillägg skrymmande

Ännu längre ner visas Fraktavgiften

Det finns alternativ till plywwod där du istället kan montera en aluminiumbaklucka till ditt släp kolla in detta inlägg

Behöver du en enklare instruktion hur man loggar in och beställer reservdelar och tillbehör från vår hemsida gå in på denna länk.

Mvh / Reservdelar
    0914-20266 tryck 2 för reservdelar
    Reservdelar@umeslap.se