Skydd över gångjärnet på bakluckan?

Vad har man för skyddsmatta mellan baklämmen o golvet för att det ska bli tätt när baklämmen viks upp?. Jag har en umesläp från 1994
Andreas Marklund

Kommentarer

• Hej Andreas !
    För många år sedan var detta en väldigt vanlig reservdel som vi skickade till kunderna :-) nu var det ett tag sedan !

Vi använde på den tiden ett typ av tunnare galontyg!

Men vi har ej det längre men däremot har vi ett tunnare gummi som du kan testa att använda som klamras fast på plywoodgolv och baklucka.
    Fram till 1997 stålvagn

Hör av dig om du behöver hjälp!
    Mvh Reservdel