Umeå hästlastil light 1 Lyse i hästdel

Lyset slutat fungera i hästdelen - knapparna trasiga och utbytta men det funkar inte ändå? Var är/finns säkringar till dessa?

Magnus Hammar

Kommentarer

• Hej Magnus!
    Säkringar till innerbelysning, fläkt och kamera sitter under fotsteget vid batteriet.
    Kolla någon av säkringarna i hållaren.

Återkoppla gärna!
    Umesläp
    0914-20266 tryck 2 för reservdel

Reservdelar
  • Tack för din/eran info. Jag fick till det. Jag köpte nya knappar då de som satt där började krångla (fastna) sedan var det en säkring som hade gått där ni beskriver (visar på bilden).
    mvh Magnus
    Magnus Hammar
  • Hej!
    Vad bra att det ordnade sig.

Umesläp
    0914-20266 tryck 2 för reservdel
    Reservdelar
  • Hej
    jag har en fundering till.
    Det finns en lampa längst bak till höger innanför dörren, dvs när man tar dörren längst bak.
    den fungerar inte på vår bil?
    Vet du hur den fungerar? Är den också kopplad till någon säkring?
    Jag fattar det som att den skall lysa om man trycker på den? I vår lastbil så funkar den inte.
    /MH
    Magnus Hammar
  • Hej!
    Den lampan är kopplad ihop under skyddet för baklyktan, kolla där om du har ström till lampan först. Du kan även kolla om det har gått isär vid någon koppling.
    Lampan är en ledbelysning som kan ha blivit dålig. Vi har på nyare bilar satt en annan belysning som vi ser håller bättre.
    Om du vill beställa någon av belysningarna kan du klicka på artikelnumret under bilden, då kommer du till vår webbshop. De går att beställa direkt i webbshopen.

Artnr. 040-90092

Artnr. 040-90140