Skärm till B60 Umesläp

Kostnad för Glasfiber skärm till B60 Umesläp.
Lars Magnusson

Kommentarer

• Hej Lars!

Vi har haft olika skärmar till olika årsmodeller. Återkom med årsmodell eller regnr. Då kan vi hjälpa dig.

Mvh
    Vi på Umesläp/Annette
    0914-20266 tryck 2 för reservdel
    Reservdelar
  • Här kommer svar B60 från 2013
    MVH Lars Magnusson
    Lars Magnusson
  • Hej Lars!
    Då kan jag hjälpa dig.
    Den högra skärmen har vi hemma på lager och den hittar du här i vår webbshop, priset är idag 4500:- + moms och frakt. Den vänstra har vi inte längre i lager.

Vi kommer att ersätta skärmarna på släpar B50 och B60 från årsmodell 2011-2016 till de skärmar som vi har satt på våra släp från 2017-> Du hittar de skärmarna här i länken. Klicka sedan på den modell ni har och välj sedan skärm.

Återkoppla om ni har funderingar
    Mvh
    Vi på Umesläp/Annette