Glömt lösenordet till inloggning webbshop?

Hej!
Jag skulle beställa några reservdelar, men jag kommer inte förbi inloggningen.

Det fungerar inte med det lösenord jag är ganska säker på att jag tidigare valt, och det går inte heller att välja återställ och skicka nytt lösenord.

Nu har jag ringt och beställt delarna men skulle vilja få det att fungera ändå till nästa gång. Mvh Mikael
Reservdelar

Kommentarer

• Hej Mikael!
    Kontrollera att mejladress är okej, då kan ni göra som vi visar här nedan

När ni provar logga in och ni glömt lösenordet. Skriv in din e-postadress som du använt tidigare vid inloggning, tryck sedan på skicka då kommer ett tillfälligt lösenord som du då loggar in med.

Du kan då senare gå in och ändra om du klickar på ditt namn så kommer du till sidan Mina uppgifter. Här lägger du in det lösenord du vill ha 2 gånger. Markerat med grön punkt. Så har du ett lösenord som ni vill spara.

Har du fler funderingar så tveka inte utan hör av er om något är oklart.

• Återkoppla när du provat så att vi vet att det fungerar!

Mvh / Umesläp
    0914-20266  tryck 2 för reservdel
    Umesläp AB
    Umesläp
  • Hej!
    Jag skulle ju återkoppla…😃
    Nu fungerar min login! Tack för hjälpen! 👍🏼
    Mikael
    Skickat från min iPhone