Elschema

Hej!
Elkablarna på vår Umesläp Touring från -95 är helt slut så måste dras om.
Finns det något elschema så man kan se hur kablarna går i och med att de är dragna inne i väggarna.
Det måste väl gå att göra utan att behöva plocka isär hela släpet?
Med vänlig hälsning, Gunilla
Gunilla

Kommentarer

• Hej Gunilla
    Det vi har är detta
    Mvh Marcus

Reservdelar
  • Hej!
    Tänker mer var matarkabeln går i chassit. Den går in i en tvärgående balk fram men sen är frågan om den går till vänster eller höger sida. Har kopplat på ny kabel på den gamla ärgade och försökt dra igenom vid höger nedre bakljus men rör inte på sig
    Och hur går kabeln upp till blinkers på sidorna och
    De höga ljusen bak
    Det är ju inuti väggarna. Ska man behöva plocka ner all invändig plåt?
    Med vänlig hälsning, Gunilla
    Gunilla
  • Den går på vänster sida in till kopplingsdosan som sitter i fronten och därifrån går en 1 ledad
    kabel till positions ljusen. Man kan kanske få dra den nya kabeln på insidan istället
    Mvh Marcus