Bredåkare

Hej! Har ett B50 -2005. Vad finns det för lösning för häst som vill ha brett vid bakbenen? Vill kunna stabilisera bakdörrarna när man tar väggen åt sidan
Mathilda Lindberg

Kommentarer

• Hej Matilda!
    Okej, vi har tagit fram en boxlösning så man kan ta bort eller vika mellanväggen åt sidan.
    Men jag skulle vilja ha bild på hur dina innerdörrar låser mot mellanväggen, är det flaklås eller annan låsning. Det är lite beroende på vad du har idag som vi kan hjälpa dig med boxstolpe.
    Återkom med bild, då kan jag ge dig mer information.

Mvh vi på Umesläp / Annette
    Reservdelar 0914-20266 tryck 2
    Reservdelar
  • Mathilda Lindberg
  • Hej!
    Då kommer lite information om boxstolpe.
    Vad du behöver göra är att ta bort alla låsbeslag som sitter på innerdörrarna. Då vi skickar boxstolpe skickar vi även med 2st klicklås som du får montera på dörrarna istället.
    Vi har inte boxstolpe på vår webbshop ännu men jag lägger med en bild här där ni kan se hur det ser ut. Det kommer nog att bli en hel del hål i dina innerdörrar från tidigare fästen.

Om du vill beställa denna kan du gärna mejla till oss på reservdelar.
    reservdelar@umeslap.se

Mvh vi på Umesläp / Annette
    Reservdelar 0914-20266 tryck 2

Reservdelar
  • Okej.
    Den andra hästen jag har som åker transporten mest åker "smalt" med mellanväggen.
    Antar att om jag byter ut beslagen på dörrarna kommer de nya låsen ej att funka på nuvarande mellanväggen ?
    Mathilda Lindberg
  • Hej Mathilda!
    Jag tror nog att det skulle fungera, men för att vara säker kan du mäta på mellanväggens fäste vad måttet är från längst ner på mellanväggen ram upp till den övre delen av fästet som sitter. Då kan vi säkert se om det skulle fungera. Boxstolpens fäste är högre än vad klicklåsets anslag är. Har tyvärr inte måttet just nu. Men återkom igen med måttet som jag frågade om. Då kan jag se efter helgen hur det blir.

Mvh vi på Umesläp / Annette
    Reservdelar 0914-20266 tryck 2

Reservdelar
  • Hej! Här kommer bild på hur jag mätt, nerifrån och upp till röda strecket. Det är 122 cm
    Mathilda Lindberg
  • Hej Mathilda!
    Då ser jag att det ska passa om du sätter klicklås på översta.

Om du vill beställa detta kan du återkomma på mejl till oss. Då kan vi ge dig priser och göra order till dig.

Mvh vi på Umesläp / Annette
    Reservdelar 0914-20266 tryck 2